AGENDA

Woensdag 26 februari

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Deelname is gratis.

Zaterdag 29 februari

Lunchconcert bij de boekhandel

12:30 | Boekhandel 't Spui

Eigenzinnige, verhalende muziek met invloeden van My Brightest Diamond, St. Vincent en Radiohead. Haar oprechte, breekbare maar soms ook kritische teksten laten je nadenken over het leven dat ineens onalledaags lijkt. De omarmende instrumentatie biedt een warm bed waarin je je dromend mee kan laten voeren in deze gedachten. Voor haar nieuwste album ‘In je hoofd’ dook Mevrouw Tamara in het hoofd van mensen die mentaal in de knoop zitten om het taboe omtrent deze onzichtbare conflicten te doorbreken. Mevrouw Tamara zingt en speelt bij boekhandel 't Spui op 29 februari van 12.30-13.30 uur. Toegang gratis.

Zondag 1 maart

Evensong

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 1 maart 17.00 uur wordt er een Evensong gehouden in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. Liturg van de vespersdienst is pastor Ed Visser uit Vlissingen. Ineke Wijkhuijs zal het koor de Evensingers weer leiden; Jos Vogel bespeelt als vanouds het orgel. De Evensong, het avondgebed uit de Anglicaanse traditie van de kathedralen, bestaat uit lezingen uit de Bijbel, en de gezongen lofzangen van Maria en Simeon als vaste onderdelen.