Tino Martin, John West en vele
andere komen naar Zeelandhallen

GOES - Op 28 maart zullen de Zeelandhallen het decor zijn van het gezelligste voorjaarsmuziekevenement van Goes: Hollandse Toppers! Deze avond zal de Zeelandhallen worden omgetoverd tot één groot muziekspektakel met een spectaculair podium en zullen vele Hollandse Toppers hun opwachting maken. Bestel snel je tickets want het evenement is bijna uitverkocht.

"Tino Martin komt naar Goes, dat is toch gaaf! Tino gaat op moment als een speer en wij zijn blij dat hij er bij is op 28 maart. Maar wat denk je van John West en Samantha Steenwijk, die scoren ook hoge ogen met hun hits. Ook zijn Zanger Kafke, Wesley Klein, Raymon Hermans, Jordy van den Boer, DJ Max Miller en de feestact van Nederland: Het Feestteam erbij! Kortom: allemaal top artiesten op de bühne en het belooft één groot gezellig feest te worden in Goes. Wij zijn als organisatie trots dat Hollandse Toppers gaat plaatsvinden in de Zeelandhallen", aldus Niels namens de organisatie.

Kaartverkoop
Meer dan 80% van alle kaarten is al verkocht. Met nog een paar weken te gaan raadt de organisatie daarom aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je dit muziekspektakel wil mee maken want op=op. De verwachting is namelijk dat het evenement gaat uitverkopen. Kaarten kosten in de voorverkoop €25 en zijn verkrijgbaar via www.hollandsetoppers.nl. Mochten er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn, dan kosten die €32. Hollandse Toppers begint om 18.00 uur, toegang vanaf 18 jaar en meer informatie vindt je op de website. [l]