Emma Rhebergen viool, Alexandra Charnomskaya cello en Fem Devos piano,
Emma Rhebergen viool, Alexandra Charnomskaya cello en Fem Devos piano, Foto:

AGENDA

Woensdag 4 maart

Spelochtend

10:30 | Inloophuis

Op woensdag 4 maart bent u welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd. Iedereen van harte welkom!

Vrijdag 6 maart

Inloophuis De Ontmoeting

13:30 | De Rank

Inloophuis De Ontmoeting is weer open op vrijdag 6 maart. U bent welkom voor een kopje koffie of thee met iets lekkers, voor een praatje, een spelletje of om te handwerken in de Rank (zaal achter De Wijngaardkerk), Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg. Naast de verkoop van goede tweedehandskleding en schoenen, boeken, kaarten en cd's is er ook een bibliotheek. We zijn open van 13.30 tot 16.30 uur.

Licht klassieke muziek

19:30 | Ter Reede

Het laatste concert in deze reeks in het speelhuƻs van Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen. Aanvang 19.30 met Erwin van Bogaert en Katrijn Aper. Erwin geeft concerten in binnen- en buitenland. Vooral in Frankrijk is hij regelmatig te gast in diverse orgelcycli en festivals. Katrijn Aper behaalde aan het Antwerpse Conservatorium eerste prijzen voor notenleer, klarinet, kamermuziek en harmonie. Tevens behaalde zij een diploma meester in de muziek en de voortgezette solistenopleiding voor klarinet, meestergraad voor saxofoon en het Masterdiploma basklarinet.

Zaterdag 7 maart

Rommelmarkt Dansgroep Vlissingen Internationaal

9:00 | Het Bolwerk

Op zaterdag 7 maart organiseert Dansgroep Vlissingen Internationaal weer een geweldige rommelmarkt. Hier is altijd wel iets leuks te vinden. Van 9.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom in onze danszaal in Het Bolwerk, Lindeijerlaan 8, 4386 EA Vlissingen. Dit is naast de kerk in het winkelcentrum Papegaaienburg.

Indoor rommelmarkt

10:00 | Loods

Op zaterdag 7 maart februari organiseren wij als rommelmarktcommissie een indoor rommelmarkt aan de Edisonweg 10 in Vlissingen van 10.00 tot 12.00 uur. De opbrengst komt volledig ten goede aan goede doelen. Fietsen, elektrische apparaten, boeken, antiek, curiosa, schilderijlijsten, lampen, klein meubelen, decoratie voor in huis, gereedschappen, tuinartikelen, cd's, dvd's, tafels, stoelen, kleding, enz. het is er allemaal. Gratis parkeren, gratis toegang en gratis koffie, thee, limonade met iets lekkers erbij. U bent van harte welkom.

Country middag

14:30 | Ter Reede

Zaterdagmiddag 7 maart is er in het atrium van wvo zorg Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen een gezellige country demo dansmiddag met Paradise Dancers, country dj team kmw en demo team Westside Linedancers, gratis toegankelijk voor een ieder. Aanvang:14.30 uur tot 16.00 uur.

Boekpresentatie Jacobus Bellamy

15:00 | Boekhandel 't Spui

Zaterdag 7 maart is Loe Schout te gast bij boekhandel 't Spui. Hij presenteert dan zijn boek Jacobus Bellamy alias Zelandus. Jan van Damme (PZC) interviewt de auteur. Peter van Druenen (historicus) krijgt het eerste exemplaar aangeboden. Aansluitend is er een drankje en hapje. Zaterdag 7 maart is ook de start van de jaarlijkse boekenweek met dit jaar als thema Rebellen en Dwarsdenkers.

Zondag 8 maart

Chekhov pianotrio

11:23 | Zeeuws maritiem muZEEum

ConcertenVlissingen in de Pakhuizen van het muZEEum Vlissingen met de Nederlandse violiste Emma Rhebergen, de Russische celliste Alexandra Charnomskaya en de Belgische pianiste Fem Devos hebben de naam van hun in 2016 opgerichte trio verbonden aan de beroemde schrijver Chekhov. Bij hun muzikale interpretaties zijn ze intensief op zoek naar de karakters en melodielijnen als ware het personages in een boeiend toneelspel. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Leuk als u verzamelaar bent en hier weer iets voor uw verzameling tegen komt.