Informatiemarkt over toekomst Nollebos

VLISSINGEN - De vierde werksessie over de toekomst van het Nollebos en Westduingebied in Vlissingen vindt woensdagavond (11 maart) plaats in de vorm van een informatiemarkt in de hal van het gemeentehuis.

DOOR BRITTA JANSSEN

Vanaf 19.30 uur kunnen belangstellenden bij verschillende stands bekijken welke suggesties voor de toekomst de drie eerdere bijeenkomsten hebben opgeleverd. Hierbij waren onder meer inwoners en ondernemers aanwezig. 'Er zijn veel bruikbare ideeën naar voren gekomen', vertelde de Vlissingse wethouder Rens Reijnierse eerder al. Ook woensdagavond kunnen bezoekers nog ideeën aandragen.

Zomer
Het is de bedoeling dat deze bijeenkomst de laatste is. Architect Jan van Minnebruggen gebruikt alle input om een streefbeeld voor de toekomst van het gebied op te stellen. Daarna buigt de gemeenteraad van Vlissingen zich erover. 'We hopen dat de gemeenteraad het streefbeeld rond de zomer kan vaststellen, maar zorgvuldig te werk gaan is belangrijker dan de tijd die het kost om het plan te maken', aldus Reijnierse.
Iedereen kan woensdagavond binnenlopen in het gemeentehuis voor de werksessie. Meer informatie staat op
www.vlissingen.nl/nollebos.[l]