Het portret van Mireille gemaakt door Britt.
Het portret van Mireille gemaakt door Britt.

Kunst bij de kapper

VLISSINGEN - Nu voorlopig de wereld een beetje stil ligt heeft kapsalon Haircorner in Vlissingen een kunstzinnige wedstrijd bedacht. De etalage van de kapsalon is vaak gevuld met foto's van kappers en kapsalons over de gehele wereld, vaak gemaakt door klanten.

De (toen) 6 jarige kunstenares in de dop Britt heeft Mireille van Haircorner aan het denken gezet om kinderen creatief aan de slag te laten gaan voor een expositie die te zien zal zijn in de kapsalon. Britt heeft een portret van Mireille gemaakt en daarbij aangegeven hoe zij zelf haar haar wilde hebben. De tekening heeft een mooie plaats in de kapsalon gekregen en brengt nog steeds veel plezier voor de klanten om naar te kijken.

Kunstwedstrijd
Om kinderen, maar natuurlijk ook pubers en volwassenen mogen zeker ook meedoen, deze tijd een leuke tijdsinvulling te geven is er dus een kunstwedstrijd opgezet. Teken, schilder, dicht, knutsel, schrijf, bouw iets wat te maken heeft met haar, kappers, kapsalons, dus iets wat met met de kapper en/of haar te maken heeft. Niet te enorm groot, Haircorner is een kleine kapsalon in het Groenewoud op nummer 97 in Vlissingen, maar heeft veel ramen dus er is genoeg ruimte voor allerlei soorten kunst. Dus ga op zoek naar de creatieve geest in jezelf en doe mee. De wedstrijd loopt tot 1 mei 2020, zodat iedereen op het gemakje aan de slag kan aan. Als het kunstwerk klaar is, stuur dan voorlopig een foto naar www.haircorner@haircorner.nl.
De kapsalon is op dit moment gesloten omdat knippen op 1,5 meter echt niet lukt en de gezondheid van eenieder allereerst komt. Lever het kunstwerk voor de expositie in zodra de kapsalon weer open in en maak kans op een leuke prijs. [l]