De boodschappendienst van Manteling

VLISSINGEN - Kun je het huis niet uit, maar zit je verlegen om boodschappen? De boodschappendienst van Manteling helpt je uit de nood!

Vrijwilligers van Manteling doen in de gemeente Middelburg en Vlissingen graag boodschappen voor je als je daar zelf niet toe in staat bent. Om verspreiding van het corona virus te voorkomen, heeft Manteling de regels van de boodschappendienst aangepast om zo min mogelijk lijfelijk contact te hebben.

Hoe werkt het?

Heb je binnenkort boodschappen nodig maar ben je zelf niet in staat ze te halen? Bel dan drie dagen van te voren naar telefoonnummer 06-13964564 van Manteling. De coördinator zoekt dan een vrijwilliger. Deze vrijwilliger neemt telefonisch contact met je op, noteert welke boodschappen je nodig hebt en spreekt een tijd af waarop hij of zij de boodschappen komt brengen. Na bij je te hebben aangebeld worden de boodschappen in een tas met het bonnetje er bij, door de vrijwilliger op de stoep gezet. Je kunt nu zelf de boodschappen pakken. Manteling verrekent de kosten met de vrijwilliger en stuurt je na afloop een rekening. De boodschappendienst zelf is gratis. Zo heb je op een veilige manier en zonder extra kosten weer boodschappen in huis.

Wil je boodschappenvrijwilliger worden?

Vind je het leuk om boodschappen te doen en daarmee iemand te helpen? Bel dan naar de boodschappendienst van Manteling via 06-13964564. We horen graag van je, want vele handen maken licht werk! [l]