Vlissingen Vintage wijkt uit naar andere datum

VLISSINGEN - Helaas is ook Vlissingen Vintage genoodzaakt om dit jaar te annuleren i.v.m. het corona virus. Met het korte tijdsbestek na 1 juni vindt de organisatie het onverantwoord een dusdanig druk bezocht festival neer te zetten.

"Wij hopen dat de lockdowns in Europa snel voorbij zijn, maar zouden niet op ons geweten willen hebben om een tweede besmettingsgolf tijdens ons festival in gang te zetten, en we kiezen dus voor veiligheid en zekerheid", aldus Rik Lingier en Jolanda Dielemans die de organisatie al 6 jaar op zich nemen.

Omdat iedereen wel aan een feestje toe is als deze pandemie zijn einde heeft bereikt, is er voor gekozen uit te wijken naar het weekend van 16, 17, 18 oktober 2020.

Dit weekend in de herfstvakantie gaan zij een winterse editie van Vlissingen Vintage organiseren. Dit zal een andere vorm hebben uiteraard daar de weersomstandigheden een ander karakter hebben in deze tijd van het jaar.

Knus, warm en rockabilly zullen de termen zijn! En de jaren 50 kunnen weer herleefd worden met een knallende internationale Line up met 20 bands.

De organisatie hoopt uiteraard de trouwe bezoekers van dit vintage festival te mogen ontmoeten voor deze eerste winterse editie.

Volgend jaar zal er zeker weer een Vintage festival in de zomer plaatsvinden! [l]