Actie vóor en dóor wijk Paauwenburg

VLISSINGEN - Vrijwilligers van Wijkcentrum de Burgerij en van Stichting ROAT hebben de afgelopen tijd een briefje in de bus gedaan bij elke bewoner van de Vlissingse wijk Paauwenburg. Op dit briefje stond de vraag of de bewoners behoefte hadden aan een vorm van ondersteuning in deze corona-tijd, óf dat ze een vorm van ondersteuning wilden geven aan een wijkbewoner.

Op deze oproep kwamen vele hartverwarmende reacties: bewoners willen graag iets voor elkaar doen! Spontaan maakten kinderen mooie tekeningen, werd aangeboden boodschappen te doen, honden uit te laten of een maaltijd te koken voor een wijkbewoner die dat nodig heeft. Deze hartverwarmende reacties kwamen als geroepen voor bewoners uit de wijk die zonder boodschappen zaten of het fijn vonden eens gebeld te worden.

Buurtgenoten helpen graag

Woont u in Paauwenburg en vindt u het fijn om ook eens gebeld te worden, een kaartje te ontvangen of boodschappen of een maaltijd aan huis te krijgen?

Uw buurtgenoten helpen u graag! Bel naar Daphne van der Stoep, 06 82539383 of mail naar: d.vanderstoep@stichtingroat.com.

Alle vrijwilligers bedankt

Wijkcentrum de Burgerij en Stichting ROAT willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken die de moeite hebben genomen de inwoners van Paauwenburg een briefje te bezorgen! Daarnaast onze welgemeende complimenten voor al die bewoners die spontaan hun hulp hebben aangeboden voor hun buurt![l]