De  Burgerij FOTO: WIM
De Burgerij FOTO: WIM wim

High Tea in Paauwenburg

VLISSINGEN - Hierbij nodigen Wijkcentrum De Burgerij, Stichting Roat en l’escaut de wijkbewoners van Paauwenburg van harte uit om deel te nemen aan een feestelijke High tea. Om gezellig ‘samen’ als wijk te eten, maar dan vanuit uw eigen huis, tuin of balkon.

Vanwege het coronavirus hebben Wijkcentrum De Burgerij en Stichting Roat gekeken naar de mogelijkheden die er nog zijn, om op 5 mei de viering van 75 jaar vrijheid van Nederland op een veilige manier met elkaar te kunnen delen. Deze bijzondere dag van 75 jaar vrijheid, valt deze keer samen met de vrijheid beperkende omstandigheden van het coronavirus! Om toch nog iets te kunnen organiseren hebben wij rekening gehouden met de actuele maatregelen en beperkingen die de Nederlandse overheid en het RIVM daarvoor aan iedereen heeft opgelegd.

High tea

De High tea bestaat uit: soep, sandwiches, hartige en zoete lekkernijen, diverse verrassingen aangeboden door de winkeliers van Paauwenburg. De kosten zijn slechts € 6,- per persoon. De High tea kunnen wij op 5 mei tussen 14.00 en 16.00 uur bij u bezorgen. U kunt zich tot uiterlijk donderdag 30 april opgeven bij de heer Ed Alma (coördinator) via zijn telefoonnummer: 0637513286 of via het emailadres van De Burgerij:

wijkcentrumdeburgerij@gmail.com

Betaling

De kosten van de High tea graag overboeken op rekening NL19RABO0322640822 t.n.v. wijkcentrum De Burgerij. Mocht het overboeken voor u lastig zijn, dan kunt u ook contant betalen bij het bezorgen van de maaltijd. Wij hopen met deze ‘aangepaste’ activiteit, het gevoel te versterken, juist in deze coronaperiode, hoe belangrijk vrijheid voor iedereen is! [l]