HZ-studenten vertellen in het webinar over Zeeuwse ontwikkelingen.
HZ-studenten vertellen in het webinar over Zeeuwse ontwikkelingen. Foto: Picasa

HZ en Dockwize houden Zeeuws webinar over trends in bedrijfsleven

VLISSINGEN - De HZ University of Applied Sciences en Dockwize houden donderdag (18 juni) het webinar 'De Zeeuwse Sectoren in beweging'. Deze online bijeenkomst brengt ontwikkelingen de sectoren Industrie, Maintenance, Energie, Water en Agro/Food in beeld.

DOOR BRITTA JANSSEN

Iedereen kan zich aanmelden voor het gratis webinar. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn er vijf aparte sessies, die steeds 30 minuten duren, over de verschillende sectoren.

Gastsprekers
Tweedejaars HZ-studenten onderzochten trends in de sectoren en vergeleken de Zeeuwse situatie met (inter)nationale ontwikkelingen. Tijdens het webinar presenteren zij hun bevindingen. Voor alle sessies zijn gastsprekers uit het werkveld uitgenodigd. Martin Martens, energie transitiemanager bij Enduris, bespreekt de trends (zoals circulaire economie en digitalisering) in de sector Energie. Ron van Seeters, general manager en medeoprichter van Terra Inspectioneering, spreekt over Maintenance. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring in de petro-, chemische en energiesector, met de nadruk op robotica. Remco de Fouw is digital transformation manager bij Yara Sluiskil en praat over de sector Industrie. Bij de sector Agro/Food is Johan Dourleijn uitgenodigd als ervaren onderzoeks- en innovatiemanager. Björn Mes, research-specialist bij Damen Schelde Naval Shipbuilding, spreekt over Water.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.dockwise.nl.[l]