VTV danst buiten. FOTO IRIS BOOGAARD
VTV danst buiten. FOTO IRIS BOOGAARD Iris Boogaard

VTV viert het einde seizoen met online dansshow

VLISSINGEN - De dansafdeling van de Vlissingse Turn Vereniging organiseert elk jaar een dansvoorstelling in de Middelburgse schouwburg.


Dit jaar gaat die voorstelling wegens coronamaatregelen helaas niet door, maar de dansleiding van VTV heeft een alternatief verzonnen.

Om al het harde werken van het afgelopen seizoen, in de danszaal én tijdens de nieuwe buiten danslessen te vieren, organiseert VTV dit jaar een online dansvoorstelling.


'Viering van al het harde werk van afgelopen seizoen'


Videoclip opgenomen

Bijna alle VTV-dansgroepen hebben deze of vorige week buiten een videoclip opgenomen van hun eigen dans. Sommige groepen hadden al een hele choreografie af voor de theatershow en in andere groepen zijn de dansers zelf aan de slag gegaan met het verzinnen van een eigen dans.

Al deze videoclips vormen samen een leuke dansvoorstelling die door iedereen online bekeken kan worden.


In première

Op zaterdag 27 juni om 12.00 uur gaat de voorstelling in première. De voorstelling is voor iedereen gratis en openbaar te bekijken via de website van VTV op YouTube.

Ook na de première blijft de dansshow online staan. Zo kunnen de VTV-dansers en natuurlijk alle fans toch nog genieten van een optreden.

Wilt u meegenieten?

De voorstelling is vanaf 27 juni om 12.00 uur te zien via: https://www.vtv-vlissingen.nl/[n]