Kunst bij de kapper gemaakt door Toni Claes FOTO: MIREILLE VAN GEFFEN
Kunst bij de kapper gemaakt door Toni Claes FOTO: MIREILLE VAN GEFFEN Mireille van Geffen

Kunst bij de kapper

VLISSINGEN - In de etalage van kapsalon Haircorner is een expositie die opgezet in verband met het 30 jarig bestaan van de kapsalon.


De vraag voor de expositie was: teken, schilder, knutsel, maak iets wat te maken heeft met haar, kappers en of kapsalons.


Expositie

En daar is op gereageerd! En zijn foto's, tekeningen en andere creatieve werken ingezonden en deze hangen en staan nu in de expositie in de etalage van Haircorner, die 30 jaar geleden in Vlissingen is gestart.


Klanten

De kunstwerken zijn nog te bekijken tot half augustus en daarna komt er een reeks foto's op te hangen die gemaakt zijn van kapsalons over de hele wereld. Deze zijn ingezonden door de klanten van de kapsalon naar aanleiding van een foto wedstrijd.


Foto wedstrijd

De kapsalon schrijft ook dit jaar weer een foto wedstrijd uit voor mooie kunstzinnige kapsalon foto's. Heeft u een mooi exemplaar, kunt u ook meedingen in de wedstrijd. Mail uw foto naar
haircorner@haircorner.nl en zorg voor nog meer kunst bij de kapper!

Wilt u alleen naar de expositie komen kijken of een afspraak maken bij de kapper, kan dit bij kapsalon Haircorner, Groenewoud 97 in Vlissingen.[n]