De infopunten zijn te vinden bij 
verschillende ondernemers.
De infopunten zijn te vinden bij verschillende ondernemers. Foto:

Burgemeester onthult nieuwe infopunten

VLISSINGEN - De Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar onthult woensdag (22 juli) bij Foto Verschoore in Vlissingen een van de tien nieuwe informatiestands. Ze bevatten folders die bezoekers, maar ook de inwoners zelf, wijzen op leuke adresjes.

De stands bevatten folders van kleinere, wellicht minder bekende plekjes voor een hapje en een drankje of (culturele) activiteit. De flappenklapper zit vast aan het informatierek en bevat informatie over kleinere, tijdelijke initiatieven.
De tien locaties waar stands staan, hebben allemaal een ambassadeur met hart voor Vlissingen die met plezier vertelt over leuke uitjes. Ondernemersvereniging Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC) bedacht de informatiepunten en de gemeente Vlissingen stelt subsidie beschikbaar om er een jaar mee proef te draaien.
De houten folderrekken met flappenklapper zijn te vinden bij damesmodezaak Steketee in de Lange Zelke, Foto Verschoore in de Walstraat, boekhandel ‘t Spui aan de Oude Markt, kledingzaak Mrs. Marcos in de Sint Jacobsstraat, restaurant de Belgische Loodsensociëteit aan de boulevard, de Kiosk aan het Stationsplein, cadeauwinkel De Zeewinkel aan de Nieuwendijk, Italiaanse specialiteitenzaak La Bella Cucina in de Walstraat, het gemeentehuis aan het Stadhuisplein en de Westerschelde Ferry aan de Veerhaven in Breskens. “Zodat je op weg naar Vlissingen alvast kunt bekijken waar je naartoe wilt”, legt Van Boven uit. Op de website van InVlissingen.nl staat een plattegrond met alle tien locaties. Ze zijn ook te herkennen aan de sticker op de gevel.[n]