Zeeuwse zorgprofessionals gezocht

VLISSINGEN - Ben jij een Zeeuwse zorgprofessional met passie voor je vak en heb je eigen ideeën over hoe je zorg zou willen vormgeven? Zorginstelling Driestroom is opzoek naar Zeeuwse zorgprofessionals om meer aanbod van kleinschalige zorg te realiseren in Zeeland.


Als kleinschalige zorgonderneming word je via een franchiseconstructie verbonden aan Driestroom. Een speciale constructie die zorgt voor eigen keuzevrijheid en volledige focus op de zorg voor de mensen die je ondersteunt. Driestroom is een landelijk erkende zorginstelling en heeft een franchiseformule ontwikkeld die erop is gericht om zorgprofessionals in hun kracht te zetten en hun talent te benutten.
Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau en in het eigen tempo. Bij Driestroom doet iedereen zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. In Zeeland hebben we tot op heden twee Driestroomhuizen gerealiseerd.

Driestroomhuizen zijn een vorm van kleinschalige zorgondernemingen waar vanuit de unieke kern van de zorgprofessional zorg wordt geboden aan mensen met een hulpvraag. Motivatie is om in Zeeland mensen met een hulpvraag te ondersteunen door vernieuwend kleinschalig zorgaanbod te ontwikkelen.[n]