Annemieke en Ronald Bezemer zijn de gezichten van 123Wonen Zeeland. FOTO ERIC KONINGS
Annemieke en Ronald Bezemer zijn de gezichten van 123Wonen Zeeland. FOTO ERIC KONINGS Foto: Eric Konings

Kansen op verhuurmarkt: 123Wonen Zeeland helpt!

VLISSINGEN – Heeft u altijd al interesse gehad in het verhuren van uw huis of het investeren in vastgoed? Dan is 123Wonen Zeeland er voor u! Met kennis van de woningmarkt en een groot netwerk, helpen ze u kansen te zien en te pakken. “De vraag naar huurwoningen is ongekend groot, dus wacht niet langer en onderzoek alle mogelijkheden”, zeggen Annemieke en Ronald Bezemer.

DOOR DANIËL WISSEL

De afgelopen drieënhalf jaar zijn vanuit West-Brabant al Zeeuwse woningen verhuurd, maar sinds 1 juni is er ook een kantoor in Vlissingen. Annemieke en Ronald Bezemer zijn de vaste gezichten. "De vraag is groot”, vertelt Annemieke over de opening van het Vlissingse kantoor. “Het compensatiepakket voor de marinierskazerne moet veel banen opleveren. Dat betekent een grote boost voor de Zeeuwse economie én een nog grotere vraag naar huurwoningen voor deze nieuwe groep werknemers uit binnen- en buitenland."

Voordelen
Dat de rentes op spaargeld laag zijn en investeren in vastgoed effectiever is, klinkt eenvoudig, maar er komt wel het één en ander bij kijken. Daarom schiet 123Wonen hierbij te hulp. "Als beginnend verhuurder komt er veel op je af. Niet alleen wetgeving, maar vaak ook lokale regelgeving. Maar misschien nog wel belangrijker: hoe vind je geschikte en betrouwbare huurders?" Op dat gebied beschikt 123Wonen, met 29 vestigingen door het hele land, over voldoende kennis en ervaring. "Potentiële huurders worden altijd volledig door ons gescreend. Dat biedt zekerheid aan de verhuurder."
En 123Wonen neemt nog meer taken uit handen. "Verhuurders kunnen zowel het technisch als financieel beheer tijdens de verhuur volledig aan ons overlaten. Hiermee ontzorgen we de verhuurder en verminderen we het risico op ongewenste situaties."
Deze wijze van investeren biedt volgens Annemarie meerdere voordelen. "De kans dat de vraag naar en de prijs van vastgoed daalt is klein, omdat het voorziet in een blijvende behoefte. Door vastgoed krijgt u direct en indirect rendement. Door de waardestijging zal dit toenemen en dat maakt verhuren een interessante investering op de lange termijn. Bovendien beschermt vastgoed tegen inflatie, omdat de huursom jaarlijks meestijgt."
Voordat een woning op de website wordt geplaatst, ondergaat het pand eerst een grondige bezichtiging. "We maken een overzicht van het huis en de daarbij horende kenmerken." Het realiseren van een ‘match’, geeft Annemieke de meeste voldoening. "Als de eigenaar blij is en de huurder ook, dan hebben we ons werk goed gedaan."
Ronald en Annemieke Bezemer beschikken allebei over veel ervaring op het gebied van vastgoed en ondernemen. Al meer dan twintig jaar zijn ze actief als ondernemers.
Kijk voor meer informatie op www.123wonen.nl.[n]