Stichting Vrienden van de Muziekverening Vlissingen

VLISSINGEN - De Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen (voorheen van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen te Vlissingen) ondersteunt de muziekvereniging al sedert haar oprichting op 28 april 1990.


Jarenlang heeft de Stichting met behulp van vrijwilligers het oud papier opgehaald in enkele wijken in Vlissingen, welke activiteit 2 jaar geleden is beeindigd, door enerzijds de hoge leeftijd van de vrijwilligers en anderzijds door het teruglopen van het oud papieraanbod.

Daarnaast houdt de Stichting periodiek rommelmarkten om (ook) op die wijze geld te genereren om de muziekvereniging (financieel) te ondersteunen. Deze activiteit is een doorlopend proces van spullen verzamelen en bij voldoende aanbod een rommelmarkt te houden. Het woord “rommel” is tegenwoordig niet meer op zijn plaats omdat de spullen die de Stichting ophaalt van goede tot zeer goede kwaliteit zijn. Dus overtollige huisraad is bij ons altijd welkom. Neem gerust contact met ons op via de mail: vriendenmvv@gmail.com of telefonisch op: 06-48352673. De spullen worden bij u opgehaald en via ons krijgen uw spullen een tweede leven middels de rommelmarkt en de opbrengst komt ten goede aan de onderdelen van de Muziekvereniging Vlissingen, te weten de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen en de Show en Marchingband de Deltaband en de respectievelijke jeugdonderdelen daarvan. Een win-win situatie.

Op deze wijze hebben wij al vele schenkingen aan de vereniging kunnen doen ten behoeve van instrumenten en/of uniformen of financiering van het doen opleiden van jeugdleden.

Tevens heeft de Stichting een zogenaamde “Club van 100”, dit zijn personen of bedrijven die jaarlijks € 100,00 doneren en daarvoor 2 VIP plaatsen krijgen bij het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van de Harmonie in de St. Jacobskerk en/of 2 kaarten voor het aanschouwen van de Deltaband op de taptoe Vlissingen.

Ook kunnen ondernemers adverteren op onze bedrijfsbus die nagenoeg dagelijks in Vlissingen en omgeving rijdt. Tegen een aantrekkelijke prijs kunt u uw reklameboodschap of naam/logo op de bus laten zetten.


Rommelmarkt

Na lang sparen van spullen houden we weer een Rommelmakrt en wel op zaterdag 29 augustus op onze eigen verenigingslocatie aan de Wildbaan 21 te Vlissingen (voormalig onderkomen van korfbalvereniging Seolto).[n]