Logo van de Veteranendag.
Logo van de Veteranendag.

Alternatieve editie Zeeuwse Veteranendag

NIEUWDORP - In juni 2020 is vanwege Corona de jaarlijkse Zeeuwse Veteranen Dag niet doorgegaan. Inmiddels zijn we druk bezig een alternatieve dag te organiseren voor Zeeuwse Veteranen en hun partners.



De alternatieve dag vindt plaats op zaterdag 19 september in het Bevrijdingsmuseum Zeeland te Nieuwdorp. Aanvang 11.30, einde omstreeks 16.00. Vanwege Corona zullen we de vereiste veiligheidsregels toepassen. Er zal dan ook geen officiƫle ceremonie zijn. Het accent ligt op elkaar ontmoeten, gezelligheid en het bezoeken van het museum. Er is een uitgebreide lunch voorzien.
Opgegeven kan via de website (www.zeeuwseveteranendag.org). Mocht de dag vanwege bijvoorbeeld Corona niet doorgaan, dan krijgt men uiteraard zijn geld terug. Er is een maximum aantal bezoekers. Dus vol is vol.
Het is een alternatieve dag en voor het eerst dat we dit op deze manier organiseren. Het is dus ook improviseren en ervaring op doen. Maar wij willen op deze manier toch een mogelijkheid bieden om de onderlinge banden aan te halen en te versterken.[n]