Theater De Verwachting in Ritthem vult zich weer

RITTHEM - Het was even puzzelen voor Peter en Esther de Neef van Theaters aan Zee om voorstellingen te brengen in het nieuwe ‘coronaregime’. “Maar gelukkig kunnen we nu weer genieten van intieme huiskamertheatervoorstellingen in De Verwachting in Ritthem", kondigden ze aan.

VAN ONZE REDACTIE

De kop ging eraf met cabaret van Rob Scheepers donderdag. Op zaterdag 17 oktober is het de beurt aan cabaretière Kirsten van Teijn. Zij speelt om 19.30 uur en 21.30 uur de voorstelling (S)Experiment in Ritthem.

Herdefiniëren
In haar show onderzoekt Kirsten van Teijn nieuwe vormen in de liefde, laten Peter en Esther weten. "We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?"

Liefde
Kirsten van Teijn begint hiervoor bij de liefde. "Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse, in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten? Nou ja, misschien omdat je dan twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar één ‘seksbuddy’ mag hebben."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op
www.theatersaanzee.com.[n]