Zaterdag 3 oktober

Boekenmarkt bij Vlijt en Volharding

10:00 | Clubgebouw De Blazer

Muziekvereniging Vlijt en Volharding houdt op 3 oktober alsnog haar jaarlijkse boekenmarkt. De beperkingen door Covid-19 zijn nog lang niet voorbij, maar de club heeft toch kans gezien om de markt nu alsnog te houden. Er is een eenrichtingsroute en het kopend publiek mag maar in een beperkt aantal gelijktijdig binnen zijn.De Boekenmarkt van Vlijt en Volharding is in verenigingsgebouw “de Blazer”, Ritthemsestraat 45, op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.

Boekenmarkt

10:00 | Clubgebouw De Blazer

In maart stond alles klaar voor de markt. Een week voor de markt moest alles worden afgeblazen. De beperkingen door Covid-19 zijn nog lang niet voorbij, maar de club heeft toch kans gezien om de markt nu alsnog te houden. Om aan de regels te kunnen voldoen is daarvoor wel het hele gebouw nodig, inclusief de repetitieruimte. Het gebouw is helemaal Coronaproof gemaakt, er is een eenrichtingsroute en het kopend publiek mag maar in een beperkt aantal gelijktijdig binnen zijn. De wachtenden zullen de coronaregels moeten volgen en afstand tot elkaar moeten houden. De Boekenmarkt van Vlijt en Volharding is in clubgebouw de Blazer, Ritthemsestraat 45, op zaterdag 3 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Zondag 4 oktober

Anastasia Feruleva cello en Frank van de Laar piano

13:30 | Sint Jacobskerk

ConcertenVlissingen presenteert in de Sint Jacobskerk Anastasia Feruleva cello en Frank van de Laar piano. Wederom mogen we in onze serie genieten van de zeer getalenteerde celliste Anastasia Feruleva. Ze werd al jong geprezen om haar technische beheersing en gepassioneerde meeslepende interpretaties en heeft op haar Rombouts cello uit 1710 met grote orkesten over de hele wereld gespeeld. Ze won concoursen waaronder een 2e en 1e prijs van het Nationaal Cello Biënnale Concours 2016 in Amsterdam. Ook pianist Frank van de Laar heeft een grote staat van dienst en is hoofdvakdocent aan de conservatoria van Amsterdam en Zwolle. In verband met de te treffen veiligheidsmaatregelen wordt reserveren zeer op prijs gesteld. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets. Steun ons, wordt donateur: www.concertenvlissingen.nl/donateur.


Evensong

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 4 oktober zal er voor het eerst na maanden weer een Evensong gevierd worden in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. Deze begint om 17 uur en de toegang is vrij. In verband met de richtlijnen van de RIVM kunnen er niet meer dan 120 bezoekers hierbij aanwezig zijn, die bij binnenkomst ook hun adresgegevens moeten noteren. Ook hier geldt dat de veiligheid van iedereen in acht genomen zal worden! Het koor staat, als vanouds, onder leiding van Ineke Wijkhuijs. Het orgel wordt bespeeld door Gerard Boot. Voorganger in deze Evensong is pastor Ank Muller.