De Zonnebloem zoekt
een secretaris

VLISSINGEN - Nationale Vereniging de Zonnebloem is de landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem het sociaal isolement van mensen voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van het leven.


Ruim 600.000 ondersteunende leden en donateurs maken het aanbod financieel mogelijk. Met ruim 39.500 vrijwilligers is de Zonnebloem een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland.
Voor de regio Zeeuwse Eilanden is het bestuur op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van secretaris.
Wat gaat u doen: het voorbereiden, bijwonen en verslagleggen van bestuurs- en regiovergaderingen in totaal 8x per jaar; het behandelen van de inkomende en uitgaande post; het bijhouden van het archief en de administratie; het maken van jaarverslagen; het regelen van bestellingen van drukwerk, souvenirs en dergelijke; het samenwerken en overleg voeren met de afdelingsbesturen en anderen; het meedenken bij het ontwikkelen van beleid en richting geven aan de koers van de vereniging.
De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een 2 uur per week.


Informatie of aanmelden?
Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten?

Neem dan contact op met Ton van Ombergen: tovo47@gmail.com, 06-46096117;
zonnebloem.nl/zeeuwse-eilanden
Op www.zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden.[n]