Verkoopdagen tweedekans spullen vanuit kerktuin

OOST-SOUBURG - De protestantse Gemeente Oost-Souburg gaat als nog diverse verkoopdagen van Tweedekansspullen organiseren vanuit de kerktuin van de Kerk aan het Oranjeplein 2 te Oost-Souburg.


De plannen zijn dat te doen op de vrijdagen en zaterdagen, 16 en 17, 23 en 24, 30 en 31 oktober en 6 en 7 november van 10.00-15.00 uur als de weersomstandigheden het toelaten.


Veiligheidsregels

De Covid-19 beperkingen zijn nog niet voorbij, Maar wij kunnen deze dagen organiseren omdat we rekening houden met de veiligheidsregels. We organiseren deze verkoopdagen bewust in de openlucht en laten een beperkt aantal mensen tegelijk toe in de tuin. We attenderen de mensen op de 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wij verwachten van de bezoekers ook dat ze zicht aan de regels houden. Er wordt geen koffie geserveerd en toilet gebruik is niet mogelijk. We hebben veel mooie spullen, maar op de verkoopdagen kunnen we niet alle spullen tegelijk aanbieden. Vandaar de plannen voor het organiseren van verschillende verkoopdagen. Verkopen we spullen? Dan worden er weer andere spullen aangevoerd uit onze opslagruimtes. Vind je iets niet, vraag dan of we het hebben. Wellicht op een volgende verkoopdag. In onze garages staan mooie spullen niets te doen, maar we hopen er kopers blij mee te maken. Ook wij als Tweedekans Commissie van de Protestantse Gemeente Oost-Souburg zijn dan blij, want zo creƫren wij weer ruimte in de opslagruimtes. We doen dit alles voor een goed doel: De kerk, de mensen en mooie spullen een tweedekans geven, dus tegen een weggooi maatschappij.[n]