Woensdag 14 oktober

Lunchen in De Burgerij

12:00 | Wijkcentrum De Burgerij

Het was weer een heerlijke lunch op woensdag 9 september! Wilt u ook eens komen lunchen in De Burgerij? De eerstkomende lunches zijn 14 en 28 oktober om 12.00 uur. Voor de lunch van 14 oktober zijn maar een paar plaatsen meer vrij!Natuurlijk kunt u zich ook opgeven voor 28 oktober, u bent van harte welkom!Opgave via: wijkcentrumdeburgerij@gmail.com of komt U even langs bij De Burgerij, van Hogendorpweg 58 A, van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.


Donderdag 15 oktober

Middagquiz

13:30 | Wijkcentrum De Burgerij

De studenten van Scalda Maatschappelijke zorg nodigen u uit om samen met hun deel te nemen aan de algemene kennis quiz. Deze zal zijn op donderdagmiddag 15 oktober aanvang 13.30 uur en zal plaatsvinden in wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A te Vlissingen. Deelnemen is gratis, uw aanmelding kan naar wijkcentrumdeburgerij@gmail.com of bel 06-83090673


1617-18 oktober

Gast exposant bij panorama Walcheren

13:00 | Machinefabriek

Tot 8 november is een expositie van schilderijen te zien van Ilse van Loo-Remijn in de expositie ruimte van het Panorama Walcheren, opgebouwd in de “Machine fabriek“ van de voormalige scheepswerf “De Schelde“, De Willem Ruysstraat 102, 4381 NK Vlissingen. Geopend op vrij/zat/ zon van 13.00-17.00 uur. Voor haar is deze ruimte heel speciaal omdat haar werk in het gebouw van de voormalige machinefabriek van scheepswerf de Schelde, heel goed tot zijn recht komt. Ze heeft haar ”Mannen” meegenomen. Een serie schilderijen waar de namen geschreven staan op stoere gebruiksvoorwerpen en materialen. Ze staan symbool voor een werkzaam leven.
Open atelierdagen: Op zaterdag 14 en zondag 15 november doet ze mee aan de landelijke open atelier dagen. Ilse zelf zal gedurende de openingstijden, zoveel als mogelijk is aanwezig zijn om uitleg te geven over haar werk of vragen te beantwoorden die het werk kan oproepen. Daar naast zijn natuurlijk de monumentale, grote doeken van het Panorama Walcheren zelf te bewonderen. De expositie is nog geopend t/m 8 november. Meer info: www.inenuitdekunst.nl; ilsevanlooremijn@gmail.com


Zondag 18 oktober

ConcertenVlissingen

13:30 | Sint Jacobskerk

ConcertenVlissingen in de Sint Jacobskerk te Vlissingen: Ilonka Kolthof dwarsfluit, Lidy Blijdorp cello en Anne Veinberg piano. Over de nieuwste CD’s van Ilonka Kolthof “Halo” en Lidy Blijdorp “Journeyers” worden momenteel lovende recensies geschreven en zijn ze regelmatig live op Radio 4 te beluisteren. Het is een voorrecht om ze nu met Anne Veinberg voor het eerst ook samen op ons podium te mogen verwelkomen. Alle drie zijn ze uitzonderlijk getalenteerd met vele belangrijke prijzen en onderscheidingen en gepassioneerde kamermusici. Ilonka wordt geprezen om haar betoverende, precieze en genuanceerde spel, Lidy om haar enorme vertelkracht en haar onthutsende muzikaliteit en Anne om haar veelzijdigheid en liefde voor nieuwe muziek. In verband met de te treffen veiligheidsmaatregelen wordt reserveren zeer op prijs gesteld. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.