De Zeevaartschool.
De Zeevaartschool. Foto:

Knutsel je eigen Vlissingen
in een kijkdoos

VLISSINGEN – De blaadjes vallen, de weekenden worden soms wat guur en we mogen allemaal wat minder naar buiten. Citymarketing platform IN Vlissingen biedt hiervoor dé oplossing. Kleuren, knippen, knutselen en decoreren.


Met de kijkdoos kleurplaten van IN Vlissingen bouw jij thuis je eigen, kleine Vlissingen in een kijkdoos. In totaal zijn er 20 Vlissingse tekeningen van gebouwen en andere bekende plekken in onze prachtige stad aan zee. Deze tekeningen zijn verdeeld over 3 tekeningen van A4 formaat.
Deel 1 & deel 2 zijn gratis op te halen bij enkele winkels. Zij hebben de tekeningen geprint op karton liggen zodat je de mooiste kijkdoos van Vlissingen kan maken.
Kan of durf je de deur niet uit? Geen zorgen, je kan de tekeningen ook allemaal downloaden via www.invlissingen.nl/kijkdoos.
Print de tekeningen zelf thuis uit en maak op deze manier jouw prachtige kijkdoos.
En dat is nog niet alles! Met jouw kijkdoos kan je ook nog kleine prijzen winnen! Maak een prachtige kijkdoos, maar er een foto van en post deze onder het filmpje op de Facebook pagina van IN Vlissingen. Zo maak jij kans op leuke prijzen.[n]