Studenten vertellen over hun bevindingen naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken.
Studenten vertellen over hun bevindingen naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken. Foto:

HZ-studenten pitchen voor jury Innovatieprijs Emergo

VLISSINGEN - Studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfskunde van HZ University of Applied Sciences pitchten donderdag hun ideeën over de genomineerden voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo aan de jury.

Om tot hun oordeel te komen, bezochten de studenten de bedrijven in de afgelopen weken. De resultaten uit hun onderzoek neemt de jury van de innovatieprijs mee in haar beoordeling. De winnaar van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 wordt bepaald door een jury, onder leiding van gedeputeerde Jo-Annes de Bat van de provincie Zeeland (links op de foto).

Stemmen
Op 26 november wordt de winnaar van de juryprijs en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland. Van 11 tot en met 26 november kan er gestemd worden op één van de 5 genomineerden voor de publieksprijs.
De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland.
De uitreiking van de prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Dockwize, Contacta en VNO-NCW.
Kijk voor meer informatie op
www.emergo-innovatieprijs.nl.[n]