Afbeelding
Foto:

Scalda Online Open Dagen Festival 17 t/m 27 november

VLISSINGEN - Van dinsdag 17 t/m vrijdag 27 november organiseert mbo-school Scalda het Online Open Dagen Festival. Tijdens iedere festivaldag staan één of meer “branches” uit het beroepenveld met bijbehorende opleidingen centraal. De Online Open Dagen zijn iedere doordeweekse dag van 17.00 tot 19.00 uur.



Het festival is niet alleen bedoeld voor leerlingen, maar ook voor hun ouders. In een korte plenaire livestream krijgt u informatie over het mbo, over Scalda en over het aanmeldproces. U krijgt ook een rondleiding door de schoollocatie. Er is een aantal voorlichtingen, die live worden gestreamd vanuit de onderwijspraktijk. Via live-chats maakt u kennis met studenten, stagebedrijven en studieadviseurs, die graag antwoord geven op al uw vragen. Zo krijgt u, ondanks de fysieke afstand, toch een goed beeld van het mbo en van Scalda.

Wilt u meekijken met het Online Open Dagen Festival, dan heeft u een persoonlijke registratielink nodig. Met deze link kunt u alle festivaldagen van uw keuze bijwonen. Registreren kan via scalda.nl/onlineopendagen. Daar vindt u ook uitgebreide informatie en het volledige programma.[n]