Afbeelding
Foto: Jan Forman

Kerstballenfestival in de
ZB Vlissingen

VLISSINGEN - Geïnspireerd door prachtige kerstetalages en bijzondere kerstversiering én omdat corona-tijd ook wel een beetje saai kan zijn, wil ZB de Bibliotheken in Middelburg en Vlissingen dit jaar éxtra mooi maken. En daarvoor vragen we hulp aan alle kinderen.


Wie het leuk vindt om mee te doen én graag knutselt, kan vanaf maandag 7 december (zolang de voorraad strekt) in beide vestigingen van ZB een grote piepschuim kerstbal ophalen om zelf te versieren. Dit mag thuis óf bij de ‘versier-je-eigen-kerstbal-drive-thru’ in de ZB in Middelburg. De door jou versierde bal kun je uiterlijk 17 december inleveren bij ZB. Als dank ontvang je hiervoor een klein cadeautje. Wij gaan daarna aan de slag om beide Bibliotheken prachtig te versieren met alle ingeleverde ballen.

Versier-je-eigen-kerstbal-drive-thru
Lange tafels waar je langs kunt lopen, terwijl je jouw kerstbal steeds een beetje mooier maakt. Dat is corona-proof knutselen anno 2020. Wie in de ZB in Middelburg wil komen knutselen, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@dezb.nl. Er worden op 16 december drie sessies gehouden: om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

En dan... partytime
?Op vrijdag 18 december toveren wij de Bieb in Middelburg en Vlissingen om tot een waar kerstballenfestival! Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen naar het resultaat en/of mee te doen aan de speurtocht. Tussen alle opgehangen kerstballen hebben we namelijk een woord verstopt. We geven leuke prijzen weg aan de maker van de mooiste kerstbal én we verloten een prijs onder de inzenders van het juiste antwoord van de letterspeurtocht.
Kijk op dezb.nl voor alle info.[n]