Het Filosofisch Gesprek in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Aanstaande zondag 26 januari is onze Nieuwjaarsbijeenkomst. We komen weer bij elkaar om een interessant onderwerp te bespreken. Geen felle discussies, maar samen zoeken naar het antwoord op de gekozen filosofische vraag. Interessant, veelzijdig en het gesprek staat onder deskundige leiding. Het is ook heel gezellig om dit zo samen te doen en er wordt dan ook veel gelachen!

Meer informatie vind je op onze website filocafé.nl of je typt ‘Sapere Aude’ dat ‘durf te weten’ betekent en je komt op de site. Daar tref je ook van iedere bijeenkomst een impressie aan.

Onze activiteit is laagdrempelig: iedereen is welkom en je brengt je eigen kennis en ervaring mee. Vooraf inschrijven is niet nodig. de eerste keer is deelname gratis. Je kunt zo uitproberen of het je bevalt. De volgende keren vragen we een bijdrage om de kosten te dekken.

We beginnen om twee uur en stoppen, inclusief pauze, om ongeveer half vijf. Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom. Je kunt zo binnenlopen, de deur staat voor je open![l]