Afscheid in Woensdrecht van Wallebal en Prins Fon 1

WOENSDRECHT - Het is dan zover! Het laatste Wallebal 2.0, op zaterdag 15 februari. Na tientallen jaren komt er dan toch een einde aan het Woensdrechtse Wallebal. Maar Het Wallebal zou het Wallebal niet zijn, als het niet met een kraker afsluit. DJ Ron van Hoof zal het feest luister bij zetten en Prins Fon zal in Woensdrecht gelijk met Non Plus Ultra, van Woensdrecht en het Wallebaal afscheid gaan nemen. Dweilbandjes zullen niet ontbreken. Ook aan de inwendige mens zal zeker worden gedacht.

Aantrekkelijke financiële prijzen kunnen weer gewonnen worden door mensen die zich hebben ingezet voor Carnaval in het heden en verleden. Dit door nominaties uit te brengen op degenen die dat dik verdienen. Iedereen kan iemand aanmelden voor het winnen van deze prijs. Dit kan een school, bouwclub, muziekband, groep, eenling, etc. zijn. Echter een aanmelding, dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen en naar aanleiding van die voorwaarden dient een goede motivatie gemaakt te zijn, voor degenen(n) die is/zijn aangemeld.

Verbondenheid met de Carnaval in Wjeeldrecht is natuurlijk een must! Daarnaast dient men te voldoen aan: Inzet voor de Carnaval; Originaliteit; Creativiteit.
Motivatie moet heel duidelijk omschreven zijn. Aanmelding kan via facebook pagina Wallebal 2.0.

Aanmeldingen moeten uiterlijk 8 februari, ingediend te zijn en aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Nominaties zijn er voor: Enkelingen/Kleine groepen (2-5 personen); Grote Groepen (6 en meer personen).

Een onafhankelijke jury zal dan in beraad gaan en dan zullen er 3 genomineerden uit de 2 categorieën overblijven. Uit deze 2 categorieën zal dan van elke categorie één winnaar zijn.

De genomineerden en winnaars zullen pas bekend worden gemaakt op het Wallebal.

Tot ziens op zaterdag 15 februari 2020 in Non Plus Ultra. Let wel op! Ingang vooraan bij het café[l]