KEM St. Cecilia Huijbergen viert feest

HUIJBERGEN - Dit jaar viert St.Cecilia haar 125 jarig bestaan. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Ooit opgericht als een fanfare, met strenge verenigingsregels. De dirigent was de baas, en duldde geen ongeregeldheden als: te laat komen, geluid maken zonder toestemming, etc. Daar stond meteen een boete van een paar centen op.

Nu is St.Cecilia een gezellige vereniging met 2 afdelingen: Slagwerkgroep Hit-It en de Harmonie, die beide met veel plezier wekelijks repeteren in de Kloek.

Er wordt dan hard gewerkt onder de bezielende leiding van Wil Veeke en Luc van Gaans.

Dit jaar kunt u beide afdelingen regelmatig zien en horen. Te beginnen met het op openingsconcert op zondag 22 maart in MFC de Kloek, van 13.00-15.00 uur.

Reünie

Voor dit openingsconcert worden bij deze ook alle oud-leden uitgenodigd. Niet alleen om te komen luisteren, maar ook om bij de afsluiting met ons mee te spelen.

U kunt u aanmelden op reunie@stceciliahuijbergen.nl, met vermelding van naam, instrument en mailadres. De bladmuziek zal digitaal worden toegestuurd.

U bent natuurlijk ook van harte welkom wanneer u niet wilt meespelen. Na afloop van het concert kunnen herinneringen worden opgehaald onder het genot van een hapje en drankje. Kent u oud-leden? informeer hen a.u.b.

Verder in het jaar zal de vereniging te beluisteren zijn, o.a. op alle openingszondagen van het Poortgebouw Museum, waar kleine groepjes zullen musiceren.

Ook op andere tijden en plaatsen zal er voor U, wellicht met U, gemusiceerd worden.

Wij hopen op een mooi muzikaal jaar, dat wij graag met alle Huijbergenaren willen delen.

U hoort nog van ons... wij laten ons horen...

KEM St. Cecilia Huijbergen. [l]