Woningsdag in Putte

PUTTE - In wat voor een rare tijd leven we nu! Om toch de verjaardag van de koning niet ongemerkt voorbij te laten gaan, willen wij als Stichting Sociale Culturele Evenementen Putte (SSCEP) Putte graag versierd zien.

Daarom hebben wij de volgende acties bedacht: 1. Doe mee met de kleuractie, lever je kleurplaat in op het adres Antwerpsestraat 26, uiterlijk in te leveren op 27 april. Deze zal aan de ramen opgehangen worden zodat iedere voorbijganger het kan zien. De kleurplaat ontvangen de kinderen die op BS Op Dreef zitten via de mailbox, of haal hem op bij AH of de Jumbo (enkel in Putte) of print hem vanaf de Facebook pagina van Stichting Sociale Culturele Evenementen Putte. Vermeld op de achterkant je naam, leeftijd, geslacht en een mailadres waar we je kunnen contacteren. Na afloop van de Coranatijd ontvang je dan een leuke attentie.
2. Versier je huis/tuin/straat met rood/wit/blauw/oranje. De mooist versierde wint een leuke prijs.

Let op: om in aanmerking te komen voor de prijs moeten het wel eigen, door jonge kinderen, geknutselde materialen zijn. Uitgezonderd ballonnen natuurlijk. Om verder in aanmerking te komen voor de prijs moet je een foto afleveren. Dit kan op de Facebookpagina onder het bericht versier je huis/tuin/straat. Heb je geen facebook maak dan een foto, print deze en gooi hem in de brievenbus op Antwerpsestraat 26.

Wij hopen op veel deelnemers zodat Putte er die dagen kleurrijk uitziet. Succes met het knutselen namens de vrijwilligers van SSCEP en voor allen een fijne Woningsdag gewenst. [l]