Zilvermeeuwtraining digitaal. FOTO MARGON DEN OUDEN
Zilvermeeuwtraining digitaal. FOTO MARGON DEN OUDEN Margon den Ouden

ZV de Zilvermeeuw in de Coronatijd

WOENSDRECHT - Coronacrisis, een woord waar we op dit moment niet omheen kunnen. Alles en iedereen doet je er aan herinneren. Hoe vervelend ook, we moeten er maar het beste van zien te maken. Voor jezelf, maar ook voor alle anderen om ons heen.

Thuiswerken, geen school, geen sport. Wat moet je dan als zwemvereniging zonder zwembad, geen trainingen, geen wedstrijden, geen leuke dingen samen doen. Ook voor zwemvereniging de Zilvermeeuw is dit seizoen abrupt voorbij, terwijl er nog zo veel mooie toernooien in het vooruitzicht stonden.
Dan toch maar proberen om de contacten te behouden en ook de conditie min of meer op peil houden.

Online training

Dus lang leve het digitale tijdperk. Van Skype, Zoom, Teams en noem maar op. Er is genoeg om contact te houden voor hen die dat willen. Zo startten enkele Zilvermeeuwen trainingssessies online op voor de liefhebbers. In eerste instantie in de vorm van landtrainingen, vervolgens wordt gewerkt aan andere uitdagingen om met elkaar in contact te blijven en toch op een of andere manier met je favoriete sport bezig te zijn.
Intussen hebben enkele dappere Zilvermeeuwen individueel het buitenwater al opgezocht en het nog wat koude water getrotseerd. Voorlopig zullen we het hiermee op aangepaste wijze moeten doen en hopen dat we snel allemaal gezond weer het zwembad in kunnen duiken.

Informatie

Info Zilvermeeuw op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl