De zelfgemaakte mondmaskers.
De zelfgemaakte mondmaskers.

Activiteit bij de Zonnebloem Huijbergen

HUIJBERGEN - Ook de activiteiten die bij de Zonnebloem Huijbergen normaal plaatsvinden zijn nu anders.


Geen gezellige bijeenkomsten met alle vrijwilligers en gasten, maar helaas hebben we voorlopig al onze geplande activiteiten moeten uitstellen en we hopen die zo snel mogelijk weer te kunnen oppakken en alsnog ons 50 jarig bestaan te vieren. We gaan ons proberen te vermaken op een veilige manier.


Mondkapjes maken

Het leek ons een leuk idee om onze vrijwilligers en gasten zelf thuis aan de slag te laten gaan door ze mondkapjes te laten maken. Men mocht zich creatief uitleven in kleuren, materiaal e.d. Er was een patroon en materiaalkeuzes bijgeleverd. Natuurlijk mocht iedereen ook een ander patroon gebruiken. Vrijwilligers en gasten die dit te lastig vonden of niet leuk mochten natuurlijk ook van papier een prachtig exemplaar maken. Het ging erom dat iedereen mee zou doen zodat we uiteindelijk een prachtige verzameling zouden krijgen. Daar zouden foto’s van worden gemaakt die iedereen kan bewonderen en het resultaat mocht er zijn! Maar liefst 17 exemplaren zijn er opgehaald en vormen een mooi geheel.


Kweken van zonnebloemen

Intussen wordt er al weer hard gewerkt aan het kweken van grote zonnebloemen. Elk lid van de Zonnebloem Huijbergen heeft een zakje met zonnebloemzaadjes gekregen met het verzoek om een zo groot mogelijke zonnebloem te kweken.

In oktober worden de zonnebloemen gemeten en zijn er 3 prijsjes voor de 3 hoogste bloemen.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we snel weer bij elkaar kunnen komen.

Liesbeth Kielman, Activiteiten Zonnebloem Huijbergen.[l]