Zilvermeeuw ook in Steenbergen present. FOTO MARGOT DEN OUDEN
Zilvermeeuw ook in Steenbergen present. FOTO MARGOT DEN OUDEN Margon den Ouden

Zilvermeeuw zwemmers weer terug van vakantie

WOENSDRECHT - In het zuiden van Nederland is de vakantie intussen voorbij. School, werken, maar ook het sporten wordt weer opgepakt.


Zo ook voor zwemvereniging de Zilvermeeuw, die woensdag weer met de zwemtrainingen begint.


Zesmin Steenbergen

Als afsluiter van de vakantie deed een achttal zwemmers van de Zilvermeeuw nog mee aan de Zesmin in Steenbergen. In zwembad de Meermin werd op zondag 23 augustus voor de 13e keer deze zes uur durende zwemmarathon voor alle leeftijden georganiseerd. De voorspelde regen kwam, maar mocht de pret niet drukken. Het werd weer een mooie en sportieve zwemmiddag. Er werden flinke afstanden afgelegd in het water door de 12 deelnemende teams. De Zilvermeeuwploeg varieerde in leeftijd van 14 tot 50 jaar en zwom 20 km en 775 m bij elkaar in deze Zesmin.

Zeezwemtocht

Afgelopen woensdag zwommen ook nog eens 5 Zilvermeeuwen mee tijdens de laatste zeezwemtocht van Vlissingen naar Zoutelande van ongeveer 8 kilometer. Helaas in tegenstelling tot voorgaande tochten was het nu erg regenachtig en winderig. De zwemmers hadden hier weinig last van, maar de supporters des te meer.


Nieuwe zemseizoen

Het nieuwe zwemseizoen begint en in de komende weken wordt ook de wedstrijdkalender verder ingevuld. Hoe alles allemaal precies moet gaan lopen in deze tijden van corona is nog niet helemaal duidelijk. Er wordt zeker hard gewerkt om dit allemaal rond te krijgen.


Informatie

Info over de Zilvermeeuw op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl[n]