KWF-collecteweek in Gemeente Woensdrecht

WOENSDRECHT - In deze tijd is alles anders. Niet is alleen het KWF-Logo sinds half augustus veranderd, ook de KWF-collecteweek zal er dit jaar anders uitzien.


Collecteren in coronatijd vraagt om extra veiligheid. Bij het KWF staat dat voorop. Gelukkig kan collecteren ook op een veilige manier. Van deur tot deur, mét anderhalve meter afstand. Ook in de dorpen van Gemeente Woensdrecht gaat de collecteweek van zondag 30 augustus t/m zaterdag 5 september door.


3 manieren om te collecteren

Vanuit KWF worden 3 manieren aangeboden om te collecteren. Deze zijn alle drie veilig, zowel voor de collectant als de gever. Onze collectanten kiezen zelf op welke manier zij willen collecteren.

Dit zijn de mogelijkheden waarop collecteren mogelijk is: Aanbellen met collectebus, met minimaal 1,5 meter afstand.

De gift kan zowel contant als mobiel (door de QR-code op het label aan de collectebus) worden gegeven. Aanbellen met Donatiekaart. De gift kan dan alleen mobiel worden gegeven. Donatiekaart in de brievenbus afgeven.

De gever kan nu zelf thuis de gift overmaken.


Vele collectanten

De Coördinatoren in de dorpskernen zijn blij met de vele collectanten die zich ook dit jaar willen inzetten voor dit fantastische doel. We hebben gemerkt dat het aantal collectanten die dit jaar voor de laatste manier van collecteren kiezen (Donatiekaart in de brievenbus) hoger ligt dan andere jaren. Allemaal rekenen we op uw gift, juist nu!

Helpt u mee?[n]