Poseren in het zonnetje na de wedstrijd. FOTO MARGON DEN OUDEN
Poseren in het zonnetje na de wedstrijd. FOTO MARGON DEN OUDEN Margon den Ouden

ZV de Zilvermeeuw zet een prima wedstrijd neer

WOENSDRECHT - Ondanks de verscherpte coronamaatregels zette zwemvereniging de Zilvermeeuw toch weer een prima wedstrijd neer. Op zondag 4 oktober vond in Laco zwembad Hoogerheide de 1e KNZB-competitiewedstrijd voor startvergunninghouders plaats.


Wederom zonder toeschouwers, ook niet vanuit de horeca van het zwembad, want deze is in verband met de aangescherpte regels gesloten tot nader order. Het werd een andere wedstrijd dan iedereen gewend was. Coronaproof, dankzij de vele vrijwilligers en ondanks alle aanpassingen werd het toch gezellig en zeker niet minder spannend samen met de zwemmers van de Krabben en ZDF. De resultaten mochten er zijn, mooie tijden en veel medailles voor de Zilvermeeuw.

De definitieve uitslag gaf 34 persoonlijke tijdsverbeteringen, 4 nieuw gezwommen tijden en er werd 1 clubrecord gebroken. Bovendien waren er 32 medailles te verdelen voor de Zilvermeeuw, 13 keer goud, 9 keer zilver en 10 keer brons. Voorlopig even rustig doortrainen en afwachten of de volgende wedstrijden over een week of 3 gewoon door kunnen gaan. Info op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl[n]