Roland van den Heuvel, speler van Hotak'68 2. FOTO PATRICK VAN LOON
Roland van den Heuvel, speler van Hotak'68 2. FOTO PATRICK VAN LOON Patrick van Loon

Hotak 4 op weg naar 4e klasse

HOOGERHEIDE - Hotak 4 is goed op weg om te gaan promoveren naar de 4e klasse. Nu werd Tanaka 7 het slachtoffer van de dadendrang van de Hoogerheidenaren. Met maar liefst 1-8 werd er in Etten-Leur gewonnen. Met een grote voorsprong (19 punten!) lijkt promotie wel snor te zitten.


Linley Steenbak en Danny Goossens wonnen 3 maal en ook Kees Overbeeke wist 2 wedstrijden in winst op te zetten.


Hotak 1

Hotak 1 moest het opnemen tegen het 2e team van Belcrum uit Breda. Het werd een mooie 3-6 zege waardoor het 1e nog altijd de stand aanvoert in de Hoofdklasse B. Bob van Geffen was goed voor 3 overwinningen. De resterende punten behaald door Peter van Oevelen (2) en Roald Vos.


Hotak 2

In de 1e Klasse A had Hotak 2 een lastige avond. In Yerseke (tegen het 1e van Yerseke) moesten ze het onderspit delven, 6-3 verlies. Jason Broos (2) en Sophie Dijkers zorgden voor de punten.


Hotak 3

Hotak 3 deed goede zaken in de 3e Klasse A. In de Wouwse Plantage werd het 1e team van de Pin Pongers op een 3-6 nederlaag getrakteerd. Hotak 3 lijkt door deze knappe zege dit jaar mee te doen voor het kampioenschap. Youri Aarden won 3 maal. Patrick van Loon (2) en Martijn Withagen deelden ook mee in de overwinning. Hotak 5 was vrij.


Hotak 6

Voor Hotak 6 is het voor alsnog een pittig seizoen. Witac’89 2 uit Willemstad was ook een te groot obstakel. Er volgde dan ook een nederlaag, 6-3.

Cees de Leeuw zorgde voor de Hoogerheidense punten.

Volgende week mag het 6e het opnemen tegen de rode lantaarndrager, Smash 4.

Hotak 7

Hotak 7 had Witac als tegenstander, in dit geval het 3e team. Jammerlijk volgde hier ook een nederlaag, 7-2. Ralph Tanke en Jacqueline Ritzen wonnen beide 1 partij.


Jeugd

Het jeugdteam van Hotak moest naar Bergen op Zoom. Het Markiezaat 2 was de tegenstander. De Bergenaren bleken een maatje te groot, 8-2 nederlaag. Anouk en Amber Steenbak zorgden voor de punten.


Nieuwe leden

Meer info via onze FB pagina (TTV Hotak 68) en/of onze website www.hotak68.nl.[n]