Kil Bronbemalingen
Kil Bronbemalingen Foto: Kil Bronbemalingen

Kil Bronbemalingen zoekt nieuwe collega’s

HOOGERHEIDE - Kil Bronbemalingen BV is toonaangevend in de bouw en infra en verzorgt bronbemalingssystemen op kleine en grote bouwprojecten.

Bronbemaling is het tijdelijk wegpompen van grondwater door middel van een reeks verticale bronnetjes of filters, die zijn aangesloten op een pompinstallatie. “Door onze jarenlange ervaring en know-how zijn we al jaren koploper in onze regio voor het plaatsen van verticale filterbemalingen”, vertelt planner-uitvoerder Richard Suijkerbuijk.

Kil Bronbemalingen is een klein, enthousiast team, die in Zuidwest-Nederland bronbemalingen installeert. "De projecten zijn heel divers en kunnen verschillen van een groot infra-project in hartje Breda tot een zwembad bij mensen in de achtertuin in een villawijk in Middelburg. Iedere dag beginnen we samen met een bakje koffie om de werkzaamheden door te nemen. Zo weten we van elkaar op welk project iedereen bezig is en kunnen we elkaar informeren over bijvoorbeeld de grondsoorten. Daarna gaan we in ploegjes van twee met een (rups)vrachtwagen op pad.

Geïnteresseerd in een baan? Stuur even een appje voor een informele kennismaking en een vrijblijvende rondleiding op het bedrijf. Sollicitatie via de mail mogen ook. Whatsapp : 06-38861780 of mail: Info@kil.nl.[n]