Zilvermeeuwen zwemmen in de Oosterschelde in de winter
Zilvermeeuwen zwemmen in de Oosterschelde in de winter Foto: Margon den Ouden

Zwembad wederom gesloten voor Zilvermeeuw

WOENSDRECHT - Helaas het laatste Zilvermeeuw Nieuws van dit rare jaar 2020. Mochten we vorige week nog schrijven over een gezellige wedstrijd, enkele dagen later werden de zwembaden voor de 3e keer gesloten; dus ook Laco Hoogerheide, het thuisbad van zwemvereniging de Zilvermeeuw.


Voorlopig alvast 5 weken niet zwemmen, een hard gelag. Nu maar hopen op betere tijden in 2021. Voor enkele Zilvermeeuwen is de sluiting niet echt een straf, zij zwemmen sinds maart regelmatig hun meters in de Oosterschelde bij de Diepsluis. Zelfs nu het kouder is, weliswaar met pak, muts, handschoenen en sokken. Volgens de zwemmers geeft het een grote kick als je het toch weer gedaan hebt! Afgelopen zondag zwommen ze in een uur tijd toch nog zo'n 2 kilometer. Petje af!

Hoe het allemaal loopt deze 5 weken is nog niet helemaal duidelijk. Eerst maar even van de feestdagen genieten. Daarna maar weer eens kijken of er online of buiten nog wat georganiseerd kan/mag worden. Voor nu wenst ook zwemvereniging de Zilvermeeuw iedereen hele fijne feestdagen toe en een gezonde start in 2021.

Info op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl.[n]