Directeur Wendy van Liere is trots op de uitbreiding van Home Instead Thuisservice WBO
Directeur Wendy van Liere is trots op de uitbreiding van Home Instead Thuisservice WBO Foto:

Nieuwe naam voor Home Instead Thuisservice WBO

BREDA - Home Instead Thuisservice heeft een nieuwe naam. Waar er sinds de oprichting in 2016 'Breda en Etten-Leur' achter de naam stond, is dat per 1 januari 2020 veranderd in 'WBO': West-Brabant-Oost. Dat lijkt misschien een kleine verandering, maar dat is het zeker niet. Want het betekent dat Home Instead Thuisservice voortaan in heel de regio actief is. "De vraag naar goede thuiszorg groeit nog steeds. We zijn trots dat we voortaan de hele regio kunnen bedienen", vertelt directeur Wendy van Liere.

Home Instead Thuisservice WBO is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de zorgaanbieders in de regio. "In Breda zijn we zelfs één van de hoofdaanbieders. Dat we dat in drie jaar tijd bereikt hebben, maakt me heel trots", vertelt Van Liere. "Voor ons was een naamswijziging inmiddels wel hard nodig. Want wie Breda en Etten-Leur in de naam ziet staan, zal niet snel durven bellen als hij uit een ander dorp of gebied komt. En dat is zonde, want we bedienen veel meer plaatsen dan alleen Breda en Etten-Leur. Daarom kiezen we nu voor WBO: West-Brabant-Oost."

Home Instead Thuisservice bedient in West-Brabant-Oost alle plaatsen. Dat gaat dan om Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Ulvenhout AC, Bavel AC, Baarle-Nassau, Etten-Leur, Zundert, Klein Zundert, Rijsbergen, Zevenbergen, Oosterhout, Dorst, Terheijden, Made, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Zevenbergschenhoek, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen.

Maatwerk en persoonlijk contact
Home Instead Thuisservice WBO onderscheidt zich met maatwerk, persoonlijk contact en haar specialisatie in situaties waarbij sprake is van cognitieve achteruitgang. Daarbij zijn vaste gezichten een speerpunt. Bovendien werkt Home Instead Thuisservice nauw samen met andere zorgaanbieders. "Veel cliënten combineren zorg van Home Instead Thuisservice WBO met zorg van andere aanbieders. En dat is heel positief. Zo gebruik je de kracht van elkaars kwaliteiten, en verbeter je samen de zorg. En dat is in voordeel van de zorgvrager, die op die manier langer en fijner thuis kan blijven wonen."

Over Home Instead Thuisservice
Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, 's werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van The World Dementia Council. Home Instead Thuisservice is in Nederland een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 34 regio's, van waaruit 1.250 CAREGivers maandelijks meer dan 60.000 uur dienstverlening aan senioren bieden.

Home Instead Thuisservice WBO zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. "Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u wilt, op het moment dat u het wilt en door een CAREGiver die bij u past. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen, in uw eigen vertrouwde thuisomgeving. Uw thuis, de plek waar al uw herinneringen liggen en u zich veilig voelt."