Deelnemers aan leesclub
Deelnemers aan leesclub FOTO: ARJANNEKE VAN DEN BERG

Start nieuwe leesclubs in Breda

BREDA - In de Week van de Leesclub, van 25 t/m 31 januari, vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats om nieuwe leesclubs op te richten. Zo ook in Breda op onderstaande data en tijden voor een van de informatiebijeenkomsten over leesclubs Nederlandse literatuur en Franse literatuur die in samenwerking met de Bibliotheek Nieuwe Veste worden georganiseerd.

Voor meer informatie en de volledige agenda: www.weekvandeleesclub.nl. De Week van de Leesclub is een initiatief van landelijke leescluborganisatie Senia, in samenwerking met bibliotheken, boekhandels en andere organisaties rondom lezen en leesclubs. Doel is het samen lezen en praten over literatuur te bevorderen: In een leesclub lees je meer, en ontmoet je gelijkgestemden! Meer informatie o­­­ver de werkwijze van de leesgroepen is te vinden op www.senia.nl.

De bijeenkomsten voor de oprichting van nieuwe leesclubs in Breda vinden plaats in: Breda, Molenstraat 6 op 27 januari om 16.00 uur: Nederlandse literatuur; Breda Zuid, Allerheiligenweg 19 op 29 januari om 15.00 uur: Franse literatuur. Wilt u een van de bijeenkomsten bezoeken, dan bent u geheel vrijblijvend van harte welkom. Aanmelden mag, hoeft niet bij de bibliotheek, of via e-mail saskia.verhoeven@senia.nl. [l]