Theesalon de Struyck:
nieuwe start in de Heuvel

BREDA - Wijkbewoners van verschillende komaf ontmoeten elkaar in 2020 op de nieuwe locatie Mgr.Nolensplein 10 Breda, waar de voormalige kapel gevestigd was.

Theesalon De Struyck brengt mensen samen door het organiseren van allerlei activiteiten en wordt gerund door enthousiaste, gedreven vrijwilligers. Samen genieten van een heerlijke lunch en elkaar ontmoeten in het buurtrestaurant of samen deelnemen aan een cursus of een activiteit zorgt voor saamhorigheid en dat in een warme, gezellige omgeving.

Cursussen en activiteiten

Bij Theesalon de Struyck kun je onder andere meedoen aan Nederlandse taalles, fietsles, creatief atelier: naailes, haakles en breiles, lunch, buurtrestaurant. Op zondagen kunt u, op reservering, de Theesalon voor een besloten bijeenkomst van 14.00-18.00 uur, afhuren.

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten, cursussen, en wilt u meer informatie over alle mogelijkheden: www.theesalondestruyck.nl - www.facebook.com/nolensplein10. Of neem contact op met coördinator Marian van Gurp: 06-17028643. [l]