Team Bavel U13-J7: Stijn, Lesley, Amos, Donna en Wies.
Team Bavel U13-J7: Stijn, Lesley, Amos, Donna en Wies. .

Jongste BC Bavel team boekt ruime overwinning

BAVEL - Na enkele weken rust in verband met de feestdagen en de jaarwisseling was het afgelopen weekend weer tijd voor een hervatting van de Badminton Nederland competitie.

Afgelopen weekend was het elfde weekend. Het jongste team van BC Bavel speelde tegen BC Alouette uit Best. Het team bestaat uit Stijn, Lesley, Amos, Donna en Wies en komt uit in de klasse U13. Het team hoefde slechts tijdens 2 wedstrijden hun meerdere erkennen in de tegenstander, namelijk de herendubbel en de gemengddubbel. Alle overige wedstrijden werden winnend afgesloten wat de einduitslag op een knappe 6-2 overwinning brengt.

Nu het elfde weekend van de badminton Nederland competitie achter de rug is hoeven er nog maar 3 wedstrijden gespeeld te worden. De meeste teams staan er comfortabel voor in hun poule. Voor een enkel team zal er de komende weken nog flink gestreden moeten worden om een mooie plek in de poule te bemachtigen. Uiteraard houden wij u via deze weg op de hoogte van de ontwikkelingen in de teams. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze teams te komen aanmoedigen in sporthal de Huif. Hieronder vindt u het overzicht van de volgende thuiswedstrijden die gespeeld worden op 19 januari. Ook vindt u hieronder de uitslagen van afgelopen weekend.

Uitslagen week 11

BC Bavel 1-SV Vridos 3-5

BC Gilze-BC Bavel 2 3-5

BC Bavel 3-BC Geldrop 1-7

BC Bavel U17-J2-SV Olympus ‘69 5-3

BC Oosterhout-BC Bavel U17-J4 5-3

BBV-BC Bavel U15-J6 4-4

BC Bavel U13-J7-BC Alouette 6-2

Programma week 12

BC Bavel 2-BC de Zwaluwen 11.15u

BC Bavel U17-J4-The Flying Shuttle ‘57 11.15u

BC Bavel U15-J6-RBB 11.15u [l]