Verlies voor Terda teams in eerste ronde 2020

BREDA - De eerste wedstrijdronde van dit jaar bood een thuisprogramma voor het Bredase korfbal. In de tijdelijke thuishal de Ganzerik in de Haagse Beemden was er helaas geen winst.

De B1 junioren waren niet opgewassen tegen het sterke DSO, 3-12. Daarna mocht de A1 het proberen tegen het Dordtse Oranje/Wit. De wedstrijd van vandaag tussen de nr. 2 en de een na laatste uit de competitie. Tegen alle verwachtingen in kwam Terda meerdere malen op voorsprong, echter wist tegenstander Oranje/Wit steeds weer de achterstand weg te werken. In de tweede helft keerde de wedstrijd. Ondanks de vele doelpunten van Stan (6) raakte Terda de grip op de wedstrijd kwijt. Dmv slim spel en vele doorlopers liep Oranje/Wit steeds verder uit, waardoor Terda verloor. Eindstand 15 - 21.

Terda 2 trof het sterke Oranje/Wit 6, ook die werd kansloos verloren met 8-22. Terda 1 had moraal door de eerste overvwinning in deze poule, vlak voor de Kerst, maar tegen de ploeg uit Hellevoetsluis kon men de korf maar lastig vinden, 10-18 werd de eindstand.

Komend weekend uitwedstrijden voor alle teams en op 25 januari weer een thuis-ronde, nu weer in de vertrouwde 3 Linden in Prinsenbeek. Om 10.00 uur start de B1, dan om 11.00 uur de A2, 12.15 de A1, Terda 1 om 13.30 en Terda 2 om 14.45 uur.

Kom om eens langs om te zien hoe leuk de korfbalsport kan zijn. Bij de wedstrijden of bij de trainingen (di/do in het Racketcentrum bij de Sportboulevard de Wisselaar). Kijk ook eens op www.kc-terda.com of mail naar info@kc-terda.com voor meer informatie. [l]