Veul Gère. FOTO DUTCH EVENT
Veul Gère. FOTO DUTCH EVENT Dutch Event

Veul Gère op bruisend Dorpsbal Princenhage

BREDA - Wie zegt 'carnaval in 't Aogje' noemt in één adem het Dorpsbal Princenhage. Op maandag 24 februari, van 21:00-02:00 uur, schudt De Koe geheid weer op zijn grondvesten als ons unieke Dorpsbal voor de 42e keer wordt georganiseerd door Stichting C.C. 't Aogje.

Keurkorps aan topkapellen

Traditiegetrouw biedt het Dorpsbal een afwisselend programma met uitsluitend topkapellen in de diverse locaties van gemeenschapshuis De Koe. In de Vlaamse Schuur en in de tent zullen vertrouwde namen als Aogse Bluf, Black Wooow en Bend Bekend, hun opwachting maken, maar ook nieuwe topkapellen zullen het Dorpsbal met hun feestklanken opluisteren, zoals pretband de Klepzijkers, Toeternietoe en 't Zooike.

Verrassend zaalfeest

Wie een bezoek brengt aan de grote zaal, zal van top tot teen extra worden ondergedompeld in het feestgedruis. Het Dorpsbal komt helemaal tot leven tijdens een bruisend programma waarin feestmuziek van de DJ, verrassende programmawendingen en show-effects elkaar in razend tempo afwisselen. Uiteraard brengt ook onze Prins Raymundus de XIX met zijn gevolg en hofkapel BB de Bielopers een bezoek aan het Dorpsbal. Als klap op de vuurpijl: een live optreden van de enige echte Veul Gère!

In de finale

Veul Gère "Solo", "Stripke veur" en "Wa trèkte aon?!". Enkele kneiters van carnavalshits, waarmee Veul Gère de temperaturen van het Dorpsbal Princenhage tot een ongekend hoogtepunt zullen laten stijgen. Feestmuziek van de bovenste plank waarmee de handen weer uitbundig kunnen zwaaien. Kortom, het wordt een Dorpsbal om zeker niet te willen missen!

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 28 januari bij Femke Reuvers (Pastoor van Spaandonkstraat 24). [l]