Stichting Happy Hippo maakt kans op mooie donatie

BREDA - Al 10 jaar geeft Stichting Happy Hippo uit Breda kwetsbare kinderen in Breda een onbezorgde feestelijke vrolijke dag!

We maken gemiddeld 300 Happy Hippo boxen per jaar voor de kinderen van de voedselbank Breda. Verjaardagsboxen voor kinderen van 1-12 jaar oud vol met feestelijke benodigdheden om een verjaardag te kunnen vieren. 25 Busy Bee Boxen per jaar voor kinderen bij de voedselbank die naar de brugklas gaan, deze krijgen een tas vol met schoolartikelen. En 150 Dreamy Dolphin Boxen zijn 'welkomst' tassen voor kinderen die terecht komen in de crisisopvang in Breda en Goirle voor huiselijk geweld. Het is een tas vol spelletjes, dagboekje, knutselspullen, troostvriendje, nachtlampje en veel meer. Daarnaast heeft Happy Hippo creatieve projecten met ouderen en kinderen voor het maken van troostvriendjes en dekentjes. Breien, haken of naaien van knuffels voor kinderen in opvanghuizen gevlucht voor huiselijk geweld. Wij geven tevens presentaties op basisscholen over onze projecten voor de bewustwording van armoede en huiselijk geweld in je eigen omgeving.

Stem ook mee

Dit mooie initiatief is nu geselecteerd voor de laatste vijf in de regio om kans te maken op een fantastische donatie uit het ING donatiefonds. Ze maken kans op een donatie van maar liefst € 5000,- als ze eerste worden. Steunt u dit geweldige initiatief? Stem voor 12 februari op Stichting Happy Hippo via www.helpnederlandvooruit.nl (dit kost slechts 5 minuten van uw tijd). Alvast dank, namens Margriet van Stichting Happy Hippo.[l]