Familieopstellingen Bavel

BAVEL - Een simpele en doeltreffende werkvorm. Onze familie en onze voorouders spelen een veel grotere rol in ons leven dan we vaak beseffen. Jij behoort tot een gezin, jouw gezin van herkomst, waarin je geboren bent. Dit gezin maakt op zijn beurt deel uit van een familie. Je bent er in opgegroeid.

We spreken van een familiesysteem met zijn geschiedenis, zijn eigen manier van omgaan met de dingen, zijn gevoeligheden, zijn gelukkige en verdrietige momenten… Soms bots je in je leven keer op keer weer op hetzelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert om voluit te leven. Het lijkt wel of alsof het lot je tegen zit. De patronen kunnen zich ook uiten in hoe jij met je collega’s om gaat, je partner, of je leidinggevende.

Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Een opstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen. Dit omdat je vaak patronen herhaalt die je in je familiesysteem ontwikkeld hebt.

De workshops Familieopstellingen worden gegeven in een sfeervolle ruimte in Bavel. Op de donderdagen 13 februari, 26 maart, 16 april, 14 mei, 11 juni en 9 juli van 19.30 tot 21.45 uur. Je kunt je inschrijven voor één of voor meerdere bijeenkomsten via e-mail: kees.robben@home.nl of tel. 06-12585050. [l]