Bonte Bimde Avond 2019. FOTO SABINE KRAGTEN
Bonte Bimde Avond 2019. FOTO SABINE KRAGTEN Sabine Kragten

Bonte Bimde Weekend van CC Giegeldonk

BREDA - Het Bonte Bimde Circus is weer in de stad! De spreekstalmeesters zijn hun keel aan het schrapen, de sauwelaars schaven aan hun laatste grappen en de artiesten staan al in de coulissen te trappelen: De Bonte Bimde Avond en de Bonte Senioren Middag komen er aan.

Zaterdag 15 februari gaat de zaal van SCC 't Kraaienest in Giegeldonk (Haagse Beemden) om 19.30 uur open voor het publiek waarna om 20.00 uur de voorstelling van de Bonte Bimde Avond gaat beginnen. Het belooft een bomvol programma te worden met zang, dans, muziek, sauwels en sketches waarbij stil zitten en niet lachen een onmogelijke opgave zal zijn. Koop snel je kaarten in de voorverkoop op onderstaande adressen of stuur een mail naar BBA_BSM@giegeldonk.nl. Je toegangskaart kun je heel snel terugverdienen door mee te doen aan de loterij.

Zondag 16 februari verplaatst het hele circus zich naar Woon Zorg Centrum Heksenwiel voor de Bonte Senioren Middag. Tijdens deze middag wordt het programma aangepast aan het publiek: de oudere inwoners van Giegeldonk. Ook hier een programma met voornamelijk zang, dans en muziek. We hebben dit jaar een heus Chantikoor weten te strikken welke ons mee terug gaat nemen in de tijd!

Informatie

Kaarten Bonte Bimde Avond. Voorverkoopadressen: Limburgia (Heksenakker 96); Jumbo Migielsen (Donk 4); Sportcafé de Ganzerik (Ganzerik 1); De Ruijter's Vis (WC de Berg, de Donk en Heksenwiel); SCC 't Kraaienest (Tweeschaar 12)

Kaarten Bonte Senioren Middag verkrijgbaar bij het Woon Zorg Centrum Heksenwiel

Bonte Bimde Avond, Zaterdag 15 februari, 19:30 uur, Scc 't Kraaienest.
Bonte Senioren Middag, Zondag 16 februari, 13:00 uur, Woon Zorg Centrum Heksenwiel.[l]