AD(H)D en onzekerheid

BREDA - Dinsdag 18 februari vindt het eerstvolgende AD(H)D Café plaats aan de Kloosterlaan 14 in Breda (parkeren Beyerd-Vlaszak). Aanvang 19.30-22.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

We zijn allemaal wel eens onzeker. Misschien zijn we allemaal altijd wel onzeker, immers, waar kun je tegenwoordig geheel zeker over zijn?
Onzekerheid wordt ook vaak gezien bij mensen met AD(H)D en het wordt nogal eens vermeld bij de symptomen of kenmerken van AD(H)D. Echter is het niet per definitie een onderdeel van AD(H)D, maar kan het eerder gezien worden als een gevolg van (ongediagnosticeerde/onbehandelde) AD(H)D.

Als je geen grip hebt op jouw AD(H)D en niet weet hoe je er beter mee om kunt gaan, is het gemakkelijk om ten prooi te vallen aan onzekerheid. Als het niet op vroege leeftijd wordt herkend, vaak met langdurige gevolgen en een hardnekkig herstel.

Deze avond stellen we ons nog kwetsbaarder op dan normaal en zullen we spreken over onze onzekerheden. De organisatrice van het AD(H)D Café zal het spits afbijten en zal eerst haar ervaringen met onzekerheid delen. Dit om het pad vrij te waren voor de bezoekers: om met een gerust hart en met vertrouwen te kunnen spreken over onzekerheid.

We zullen niet alleen spreken over elkaars onzekerheden, maar ook zullen we op zoek zijn naar antwoorden: hoe worden we zekerder over onszelf?
Of is de vraag eerder, hoe worden we zekerder ván onszelf?

Wil je deze avond graag bijwonen? Meld je aan door te mailen naar adhdcafe-breda@hotmail.com óf via het evenement op Facebook.

Voor meer informatie over AD(H)D Café Breda, bezoek onze website: www.adhdcafebreda.nl. [l]