Zondag de Derby Baronie-Moerse Boys

BREDA - De eerste zware storm in 2020 afgelopen zondag zorgde ervoor dat het hele voetbal programma zowel in het betaalde als bij de amateurs niet door ging. Een zeer wijs besluit van de heren in Zeist. Voordat het carnaval los barst volgende week staat er komende zondag een zeer interessante derby op het programma.

Om 14.30 uur trappen op de Blauwe Kei Baronie en Moerse Boys af voor hun competitie wedstrijd in de hoofdklasse B.De uitwedstrijd van Baronie bij Moerse Boys leverde een 2-2 gelijkspel op waarbij Baronie in de slot minuut een strafschop miste.Baronie zal na de nederlaag thuis tegen Unitas zondag de zaak snel recht willen zetten. Baronie trainer van Poelje kent een blessure probleem Jason Tjen-Fooh die in de bekerwedstrijd tegen Kloetingen het veld werd uitgeschopt.Het kan zondag weleens gezellig fdruk kunnen worden op de Blauwe Kei omdat vooral vanuit Zundert vele supporters worden verwacht.

Baronie van 2020-2021

Intussen begint het Baronie van 2020-2021 steeds meer vorm te krijgen. Nadat trainer van Poelje voor een jaar bijtekende zijn nu ook de volgende spelers volgend seizoen weer te zien op de Blauwe Kei: Aart Veldhof, Jorik Mijnhijmer en Moustaffa Mohammed tekende voor een jaar bij. Verder komt Eric Kruithof, keepers trainer na een jaar weer terug naar Baronie.[l]