NAC-15 via strafschoppen naar halve bekerfinale

BREDA - NAC-15 heeft zich geplaatst voor de halve finale in de bekercompetitie. In eigen huis werd het tegen FC Utrecht 1-1, doelpunt van Mostapha Rached, zodat strafschoppen de beslissing moesten brengen.

De Bredase doelman Jim van der Weegen stopte de vierde pingel, waarna Kay Jansen de vijfde en beslissende raak schoot.

Voor de competitie ontvangt dit team dat aan kop gaat komende zaterdag Ajax.

NAC-19 kwam niet verder dan 1-1 bij Alphense Boys en staat nu op de vierde plaats met drie ploegen met drie punten voorsprong boven zich.

NAC-17
Bij NAC-17 leek er in het thuisduel tegen FC Dordrecht aanvankelijk niets aan de hand na de 2-0 voorsprong. Tika de Jonge en Corijn Kokkeel hadden gescoord. Maar na een slechte tweede helft werd het alsnog 2-2 en kon geen afstand van de onderste plaatsen worden genomen. NAC-14 speelde een oefenduel tegen Paris FC. Het werd een uitermate leuke wedstrijd die in de laatste minuut in Bredaas voordeel werd beslist: 3-2.